Behangen

Den Uyl Schilderwerken > Behangen

Behangen

Behangen is de perfecte oplossing om beschadigingen en oneffenheden op de muur aan het zicht te onttrekken. Het is bovendien een decoratieve vorm van wandafwerking, want behang is in vele soorten, kleuren en dessins verkrijgbaar. Hartstikke leuk, maar het behangen zelf is voor velen een rotklus. Ons schildersbedrijf uit Maarssen behangt uw wanden snel en vakkundig. Daar heeft u geen omkijken meer naar!

Glasvezelbehang

Den Uyl Schilderwerken gebruikt voornamelijk glasvezelbehang. Dit type behang is net als vliesbehang heel geschikt om beschadigde muren te verdoezelen. Het kan worden aangebracht op nieuwe muren, maar ook op geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, cementpleisterwerk, spuitgips, kartonplaten en houtvezelplaten. De kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat glasvezelbehang waterafstotend, duurzaam en stootvast is. Wordt het behang goed en nauwkeurig aangebracht, dan kan het tot wel 25 jaar blijven zitten.

Behanger inschakelen

Behangen is een tijdrovende klus waar het nodige materiaal voor is vereist. Denk aan een behangtafel, ladder, borstels en plaksel. Uw schilder uit Maarssen beschikt over alle benodigde materialen voor iedere behangklus. Dat scheelt een ritje naar de bouwmarkt en een hoop kosten. Bovendien werkt Den Uyl Schilderwerken zeer nauwkeurig, zodat er geen bubbels of scheuren in het behang ontstaan. Zo kunt u genieten van een mooi eindresultaat.