Binnenschilderwerk

Den Uyl Schilderwerken > Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk geeft uw woning een verzorgde uitstraling. Bent u net verhuisd of is het alweer een paar jaar geleden dat de muren geschilderd werden? Dan is het tijd om het binnenschilderwerk onder handen te nemen. Een flinke klus, die Den Uyl Schilderwerken u graag uit handen neemt.

Waarom is binnenschilderwerk belangrijk?

Het regelmatig schilderen van de muren en plafonds in huis zorgt ervoor dat uw interieur er netjes uitziet. Binnenschilderwerk heeft echter nog een functie: het beschermen van uw woning. Een goede schilderlaag op veel belaste ondergronden, zoals de trap, beschermt het materiaal tegen slijtage. Ook zorgt binnenschilderwerk ervoor dat vocht niet kan intrekken in de ondergrond, zodat schimmelvorming uitblijft. Wilt u uw woning optimaal beschermen tegen slijtage en schimmel, houdt dan ook het buitenschilderwerk in goede conditie.

In de winter uw binnenschilderwerk laten uitvoeren door een schildersbedrijf uit Maarssen? Neem contact op voor meer informatie over de winterkorting van Den Uyl Schilderwerken!

Kwaliteitsproducten

Uw schilder uit Maarssen werkt enkel met kwaliteitsproducten. Wij gebruiken voor het binnenschilderwerk een verf op waterbasis die minder schadelijk is voor mens en milieu. Bovendien is deze verfsoort sneldrogend, geurarm en kleurvast. Zo weet u zeker dat het schilderwerk niet vergeelt. Den Uyl Schilderwerken gebruikt de kwaliteitsproducten van:

9% btw-regeling

Voor woningen ouder dan 2 jaar rekent Den Uyl Schilderwerken 9% btw op de factuur. Let op: dit geldt alleen voor particulieren!