Buitenschilderwerk

Den Uyl Schilderwerken > Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Dankzij het wisselende weerbeeld in Nederland heeft uw woning te maken met verschillende weersinvloeden, zoals regen, zonneschijn, wind en kou. Goed buitenschilderwerk beschermt uw huis tegen deze en andere invloeden. Wilt u problemen als houtrot, schimmelvorming en afbladderende verf voorkomen? Laat het buitenschilderwerk dan uitvoeren door ons schilderbedrijf uit Maarssen.

Werkzaamheden van de buitenschilder

De buitenschilder van Den Uyl Schilderwerken neemt alle onderdelen aan de buitenkant van uw huis onder handen. Hij schildert onder andere de gevel, kozijnen en dakkapel. Ook voor schilderwerk aan de schutting, schuur of het tuinhuisje kunt u de buitenschilder inschakelen. In de regel geldt dat buitenschilderwerk iedere zes tot zeven jaar dient te gebeuren. Mochten onderstaande verschijnselen eerder optreden, dan is het schilderwerk toe aan vernieuwing:

  • Poederende of loslatende verf
  • Blaasjes of scheurtjes in het schilderwerk
  • Verkleurd buitenschilderwerk
  • Andere beschadigingen, zoals houtrot

De schilder van Den Uyl Schilderwerken is tevens gecertificeerd timmerman. Hij repareert beschadigingen aan bijvoorbeeld gevel en kozijnen direct. Omdat er voor het timmerwerk geen aparte vakman ingeschakeld hoeft te worden, loopt het buitenschilderwerk geen vertraging op.

9% btw-regeling 

Voor woningen ouder dan 2 jaar rekent ons schildersbedrijf uit Maarssen slechts 9% btw op de factuur. Let op: dit geldt alleen voor particulieren!