Glaszetten

Den Uyl Schilderwerken > Glaszetten

Glaszetten

Een voetbal door de ruit, een gebroken raam achtergelaten door inbrekers… Het zijn vervelende gebeurtennissen. Voor zowel de veiligheid als warmte wilt u zo snel mogelijk weer glas geplaatst zien in het kozijn. Neem daarom contact op met Den Uyl Schilderwerken uit Maarssen. Naast binnen– en buitenschilderwerk, zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in glaszetten.

Stap voor stap glaszetten

Heeft u een glaszetter nodig? De vakman van Den Uyl Schilderwerken komt graag bij u langs om het huidige kozijn te inspecteren en op te meten. Daarna brengt hij een vrijblijvende offerte uit. De glaszetter adviseert u over verschillende glassoorten, zoals draadglas, dubbelglas en brandwerend glas. Het glaswerk van uw keuze wordt besteld en op maat gesneden. Vervolgens verwijdert de glaszetter het oude glas en de kit, en plaatst het nieuwe glas. Tot slot worden de randen afgewerkt met een kit die niet alleen het glas bevestigt, maar ook voor isolatie zorgt.

Timmerwerk

De glaszetter van Den Uyl Schilderwerken is tevens gecertificeerd timmerman. Heeft het kozijn beschadigingen opgelopen of te kampen met houtrot? Dan repareert hij deze meteen. Zo weet u zeker dat het raam én kozijn weer in perfecte conditie zijn.