Over ons

Den Uyl Schilderwerken > Over ons

Over ons

Wie een ervaren schilder zoekt in Maarssen en omgeving, komt al snel bij Den Uyl Schilderwerken uit. Ons schildersbedrijf is in 2007 opgericht door Danny den Uyl, die ruim 17 jaar ervaring heeft als schilder. U kunt bij ons terecht voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk, maar ook voor kleine werkzaamheden en reparaties aan uw huis of schuur.

Alles-in-één

Tijdens het schilderen van bijvoorbeeld deuren en kozijnen, kan het voorkomen dat er sprake is van houtrot. Vervelend, want dan moet u eerst een timmerman inschakelen om het hout te renoveren. Besteed daarom uw schilderwerk uit aan Den Uyl Schilderwerken. Onze schilder uit Maarssen is tevens gediplomeerd timmerman. Hij repareert houtrot direct tijdens het schilderen. Zo bespaart u op tijd en voorrijkosten van een eventuele timmerman.

Kwaliteitsproducten

Ons schilderbedrijf uit Maarssen werkt altijd met kwaliteitsproducten van Sigma. Daarom geven wij garantie op al het binnen- en buitenschilderwerk. Bovendien dragen we op deze manier bij aan een duurzaam huis en een beter milieu. Een kwalitatief goede schilder is misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste!

Grote klus?

Ook voor grote (schilder)klussen kunt u contact opnemen met ons schildersbedrijf in Maarssen. Wij werken samen met professionele schilders en vakmannen uit de regio om ieder project binnen de gestelde tijdslimiet te voltooien. Natuurlijk staat de kwaliteit van het resultaat voorop. En is de klus geklaard? Dan zorgen wij dat de ruimte keurig en schoon wordt achtergelaten.