Timmerwerk

Den Uyl Schilderwerken > Timmerwerk

Timmerwerk

Renovatie van de trap, vernieuwen van de ramen of werkzaamheden aan de schuur? Den Uyl Schilderwerken verricht uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van timmerwerk en klussen. Dus voor de reparatie van houtrot, het plaatsen van kozijnen en het leggen van een vloer beltĀ u ons schilderbedrijf in Maarssen.

Timmerwerkzaamheden tijdens het schilderen

De schilder van Den Uyl Schilderwerken is tevens gecertificeerd timmerman. Als hij tijdens het schilderen van bijvoorbeeld de trap, deur of kozijnen beschadigingen tegenkomt, repareert hij deze direct. Omdat u niet apart een timmerman hoeft in te schakelen voor deze werkzaamheden, bespaart u tijd en (voorrij)kosten.

Overige klussen

Den Uyl Schilderwerken helpt u ook met andere werkzaamheden en reparaties aan uw huis of schuur. Wij verrichten onder andere de volgende klussen:

  • Houtrenovatie
  • Hang- en sluitwerk
  • Ramen, deuren en kozijnen vernieuwen
  • Keuken plaatsen
  • Vloeren leggen

Is er tijdens de werkzaamheden een loodgieter, elektricien of andere specialist nodig? Ons schilderbedrijf uit Maarssen beschikt over een breed netwerk aan vakmensen die vrijwel direct kunnen bijspringen. Kwaliteit is voor hen, net als voor Den Uyl Schilderwerken, het belangrijkste uitgangspunt.